Belépés

Ajánlott oldalak

Szervezeti tagság

Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van.
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Tisztelt  Partnereink és Pártoló Tagjaink !

A hírközlési ágazat meghatározó érdekképviseleti szervezetei, az MKSZ és az MKHSZ az idén ősszel ismét közösen szervezi és egy helyen és időpontban, 2022. október 9-10-én Gyulán az Erkel Hotelben**** tartja szokásos  őszi közgyűlését és kiállítással egybekötött szakmai konferenciáját, amelyre a kábelszolgáltatók mellett a WISP (vezeték nélküli internet) szolgáltatókat és a hírközlési szakma valamennyi Partnerét ez úton tisztelettel és szeretettel meghívjuk és várjuk!

A rendezvény kihagyhatatlan esemény a vezetékes és vezeték nélküli hírközlés, műsorterjesztés és internet szolgáltatás hazai piaci szereplői számára, ahol egyrészt bemutatjuk a szakma előtt álló kihívásokat, másrészt a szolgáltatók a kiállító illetve előadó partnereiktől tájékozódhatnak a szakma újdonságairól, és nem utolsó sorban az esti beszélgetéseken kiváló alkalom nyílik a véleménycserére is.

A rendezvény tervezett programjának előzetesét, valamint a jelentkezési lapot mellékeljük. (Figyelem: az Excel táblában több fül is van!)

Október 9-én vasárnap délután a szövetségek saját programjuk szerint zártkörű tanácskozást tartanak, melyet este közös vacsorával és szabad programmal zárunk, ahová már várjuk a másnapi rendezvényre érkező résztvevőket.

Október 10-én hétfőn egész nap közösen szervezett szakmai előadásokra, kerekasztal beszélgetésekre kerül sor, mellyel párhuzamosan a szokásos szakmai kiállítás megtekintésére lesz mód.

Megköszönve rendezvényeink támogatóinak az eddigi önzetlen szponzorálást, az idén is tisztelettel kérjük és várjuk szíves támogatásukat a rendezvény programjaihoz és színvonalának emeléséhez. Az erről szóló részletes információkat a jelentkezési lap 2-4. oldala tartalmazza (a jelentkezési lap utáni külön Excel munkalapokon). Kérjük, hogy részvételi illetve támogatási szándékukat mielőbb szíveskedjenek jelezni, mivel a szűk keresztmetszetnek bizonyuló lehetőségeket - azonos esetben a pártoló tagok előnyben részesítése mellett - a bejelentkezési sorrend szerint tudjuk elfogadni.

Kérjük, hogy a kitöltött jelentkezési lapot - különösen előadás vagy kiállítás igénylése esetén - mielőbb, de legkésőbb 2022. szeptember 12-ig szíveskedjenek visszajuttatni az MKSZ Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímére!

Bármely további kérdés esetén felvilágosítással a szövetségek irodái állnak rendelkezésre.

Bízunk benne, hogy minden kedves Partnerünkkel találkozni fogunk szeptemberben. Addig is mindenkinek kellemes nyári pihenést kívánunk!

FIGYELEM: A rendezvény az aktuálisan érvényes járványügyi intézkedések függvényében kerül megtartásra, a bevezetendő esetleges korlátozások figyelembe vételével. Amennyiben a járványügyi helyzet nem tenné lehetővé a rendezvény személyes jelenléttel történő megtartását, az egy későbbi alkalmas időpontban kerül megrendezésre.

Üdvözlettel:

Kéry Ferenc MKSZ elnök

Ökrös Gergely MKHSZ elnök